Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Onsdag morgon 4 juli 2012

  

morgonen välkomnar mig med

att träden bugar sig djupt för mig

i den första gryningens ljus

 

en ny morgon en ny dag med

sitt oskrivna blad om vad dagen

har att erbjuda mig denna onsdag

i början av juli månad

 

morgonen är mulen det är varmt

där ute i sommaren det känns skönt

och bra jag ska ta vara på den nya

dagen göra det bästa av den ta hand

om mig själv hundarna och det som

kommer i min väg och kanske solen

sakta börjar komma fram

bakom molnen

 

 

anits 4 juli 2012

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-04 19:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2012-07-05

  ResenärGenomLivet VIP
Var dag är en gåva...
2012-07-04

  Larz Gustafsson VIP
Skön känsla, du.
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP