Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdelös

Förlåt

att jag är så ful

så äcklig

så fet

så fel.


Men jag lovar

jag ska bättra mig

bli bra för dig

bara för dig.




Fri vers av SkabbBarn
Läst 221 gånger
Publicerad 2012-07-05 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SkabbBarn
SkabbBarn