Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(för arg, för upprörd, för sviken för att känna ordentligt. "as")


Erkänn, du väntar på något som inte kommer hända

Du bad mig berätta om det
du lät mig inte vara förrän jag sa allt
jag berättade om vad det stod i pannan på mig
"var ett as mot mig"
du sa att du var inte sådan.
Du var annorlunda.

Och jag föll för det
jag föll så hårt
utan att landa

men nu har du försvunnit
när jag behöver dig som mest
och jag landar

min rygg är bruten
mina ben har gått av
allt rasar

och du är inte här
som du lovade

















as.




Fri vers av SkabbBarn
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-08 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SkabbBarn
SkabbBarn