Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En cigg, lite vodka och ett piller eller två

Med en cigarett i ena handen
en flaska vodka i den andra
så gör vi detta, kom igen raring
inget farligt!
Kom igen, bara lite E,
ingen farligt!

Kom igen. Var ingen surfitta
du kommer gilla det
och en flaska vodka


















(Jag tror du vill ha mig död)




Fri vers av SkabbBarn
Läst 254 gånger
Publicerad 2012-07-14 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SkabbBarn
SkabbBarn