Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Om jag bara kunde

  

om jag bara inte hört

dom orden som sades

om jag bara kunnat

slippa allt skitprat

som pratades vid

ett av borden bredvid

där vi, jag och några vänner

satt vi ville ha en skön stund

med en kopp kaffe och

gemenskap

 

jag tror inte du är medveten

om det själv att trots att du

viskar så hörs din röst över

många andras du pratade och

pratade det gick inte att undgå

att höra din röst och vad sa

 

som du sårat mig en gång det

har jag kunnat förlåta dig men

glömma det är svårt när jag hör

dig sitta och prata om den som

inte är närvarande så mår jag illa

det gör ont att höra den som

kallat sig för vän kanske aldrig

varit det

 

 

anits 5 juli 2012

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-05 22:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För en gångs skull håller jag med Bibbi.
2012-07-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ibland önskar man verkligen att man kunde stänga till öronen för att slippa sådant. Men en sådan så kallad vän är inte värd din uppmärksamhet. Kram på dej.
2012-07-06

  Bibbi VIP
Det bästa hade varit att gå fram till bordet och avslöja offentligt tycker jag. Ge en näsbränna m.a.o.
2012-07-06

  ULJO
Bry dig inte om sådant, människor som tisslar bakom sryggen mår mest dåligt själva.
2012-07-05

    Ken Cassel
Skit snackare slår jag bara döv örat till, Stina

Låter de hållas

Ingen mening att lägga ner en massa energi på dem

Nonchalera

För det är bara de som mår dåligt...

Kramar

Ken
2012-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Här på poeter.se finns det en del som verkligen anstränger sig för att nedgöra andra. Att de misslyckas tycks inte bekymra dem.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP