Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motpoler

Vredgas du på mig,
när jag biktar mig
hos dig
mina tankar?

Vredgas du på mig,
när jag frågar
om din tid?

Vredgas du på mig,
när jag vill tala
om oss två
som inga andra?

Vredgas du på mig,
för att jag älskar?

..eller är du
som jag
bara rädd?




Fri vers av meira
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-05 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meira