Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den öppna relationen


Onyktra

Hälften vunnet när du erkände din kärlek
hälften förlorat...
ja, du är alltid så jävla full.

ensamma som ett, annars knullar vi bara.
eller,
du knullar
jag älskar...

Din slyniga skit!

förlåt mig,
jag menade inte förstöra den vackra bilden vi målat ihop.
jag är lika skyldig
lika smutsig
lika behövande
lika trasig

jo, vi är ett.
ett radarpar utanför det där innanförskapet.
älskat
väntat varken att bära eller brista
de avundas oss

vi ljuger så bra, va?
dock tror ingen annan
utom vi
men det räcker så bra, va?
jag vet, vi kan
och vi gör det för jävla bra
du och jag




Fri vers av meira
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-06 14:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilken sjuk text.
2012-07-07

  Katinka VIP
Bra beskrivet, vet så väl vad du menar. Den absoluta friheten är alltid beroende av omständigneterna, de känslomässiga (De Bouvoir)
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

meira