Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar jag älska dig

Och så står jag här på kanten igen
blåslagen sen sist.
Tårna, strax utanför, griper kanten när jag balanserar
väger fram och tillbaka, för och emot
Hjärtat önskar att jag halkar över
förnuftet vill att jag tar ett steg tillbaka

åh, min vän
du ser mig här uppe
du vet vad jag vill
och du känner väl hur rädd jag är?

det är en så lång bit ner
och jag vet, det kan göra så ont..
jag måste få veta
tar du emot mig om jag faller?




Fri vers av meira
Läst 188 gånger
Publicerad 2012-07-08 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meira