Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns som hemma

 

Landar i din famn.
Vilar
mellan kyssar och ord.

Ur dina varma händers försäkran
och löften
stiger mitt jag
i förtjust nyvakenhet.

Jag finner mig.

Återupprättad.

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-08 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke