Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




VÅGEN

 

 

VÅGEN

 

jag känner mig som vågen

när den slår mot klipporna

och bryts sönder

 

anits 8 juli 2012

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-08 12:23



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starka rader. Hoppas diktarjaget mår bättre idag.
2012-07-09

  Palett
En talande beskrivning, men smärtsam att att läsa 🌹🌹🌹
2012-07-09

  ULJO
Känner sorg när jag läser dessa rader
2012-07-08

  ResenärGenomLivet VIP
Inte lätt att sätta ord på smärta, vilket du gjort här. Texten är bra, men jag önskar du slapp innehållet...
2012-07-08

    Birgersdotter VIP
Sorgligt..
2012-07-08

  Bibbi VIP
Gör ont att läsa.
2012-07-08

  Eva Helene VIP
Liknelse som smärtar.
2012-07-08

  aol
ja dessa vågor är naturens hjärtslag,
2012-07-08

    ej medlem längre
Starkt själ(v)utlämnande!
2012-07-08

    maija tuori
Aj,aj det måste göra ont..
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP