Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Jag saknar vännen min

hon finns 

men är långt borta.

Bortom milsvida skogar

och älvens brusande vatten. 

Kan inte nå henne

inte se henne.

Hon var nyss här

men jag minns inte stunden.

Ser bilden av henne

när jag drömmer mig bort

där jag vet att hon finns.

Kanske vill hon inte

längre vara min vän?

Men är det så

får jag leva med minnena

av henne.

Vara ensam

med min saknad

och mina minnen.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-08 12:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande skrivit om saknad
2012-07-09

    ej medlem längre
Vackra rader om saknad ...
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP