Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en poetvän som vet vem hon är!




Helande kraft

Samla i gyllene kärl

tårarna som himlen gråter

där har du en helig graal. 

Sök där den helande kraft

du har sökt.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-08 21:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader till en vän
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP