Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fritagen fångas in

han kryper närmare
i en säng där nära
aldrig var ett val
smeker håret från
hennes hals

jag kan aldrig älska dig
som mitt hjärta
så gärna dig vill lova

en plats för oss att gro
men du är alltid min
och jag din
för vi är ingens
ingenting




Fri vers av lilla moln
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-09 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla moln
lilla moln