Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med naturens kraft

Jag kan dig inte glömma

när jag en gång

har sett dig.

Du står du ut

bland de kvinnor

som kommit i mig väg

genom livet.

 

Vet att du finns någonstans

och det känns skönt.

Få kvinnor får mig att känna

som jag gör

när jag tänker på dig.

Även om jag aldrig

träffar dig

så har du gett

ett livslångt intryck.

 

Du är inte bara en kvinna

du är ett väsen

som gör mig lycklig

bara genom att vara du!

Kan se dig dansa fram

över myrskogen

Se dig ge dig hän

i naturens kraft.

 

Du är som en källa

att ta kraft ur.

Du är ett

skogens barn

som blivit kvinna.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-10 00:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Verkar vara ett fint minne...
2012-07-10

  anits VIP
Mycket, mycket vackert
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP