Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spöke

i den plötsliga tystnaden

hör jag dina andetag

viskningar strax bakom

kom tillbaka till mig




Fri vers av Yheela
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-10 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela