Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotograferad betraktelse

spårvagnars tankar, skenors

mellanjordiska sånger

 

måsarnas vita vingslag genom

ljusår av sömnlöshet

 

frågor från oavsiktligt lämnade

andedräkter mot busskurens imma

 

finns du?




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 598 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-07-10 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna gillar jag!
2012-07-15

  Linda CH VIP
Ovanligt snygg och tilltalande tung text! Gillar den göteborgska stämningen!
2012-07-13

  surface to air
Åh, den här texten är ju jättefin! Fastnade speciellt för

"måsarnas vita vingslag genom

ljusår av sömnlöshet"
2012-07-13

  träsnidaren
Jag finns. Jag läser!

Det är oerhört vackert!
2012-07-12

  Katasterismi
mellanjordiska!
2012-07-10

    ej medlem längre
Kvalificerat.
2012-07-10

    lenakarin
Den här är så bra!
Frågorna i imman...ljusåren av sömnlöshet.
Bilder som tar sig rakt in, och frågan??
Existentiell och evig.
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin