Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickering

How hard too see a strong soul flicker
It's fire dwindle ember by ember
To know it's weakening, getting sicker
Leaving left little to remember
Would I could heal all that ails
The darkest parts behind those veils




Fri vers av Albin Jonsson
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-11 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Jonsson
Albin Jonsson