Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterskav

flera gånger har jag nämnt
hur förbannnat kallt det är
hur snö flingorna grinar en i ansiktet
och sminket smetas ut

Jo jag har sagt det flera gånger
trött på längkalsonger
vinterjacka
mössan
äh
går knappt att använda ändå
hunden har haft den som leksak
fryser om öronen

visst hár jag nämt
hur alla går och snörvlar
hur man irriterar sig på folk som nyser och snyter
och hux flux så går man där själv
eller ligger
fan missar allt i skolan
ligger med matte boken i sängen

Näsan rinner
snön skrattar åt mig utanför fönstret
och gör fula miner åt mig
mitt smink ligger oanvänt sen en vecka tillbaka
snön kommer nog smälta snart
haha bye bye
långkalsonger
ÅH VÅR JACKA!
funerar på att skaffa keps

coolt

åh snart kan man gå på loppsis
snart vaknar man av solen

det är faktiskt inte så långt kvar
haha!
längtar

äh nu ska jag sova
god natt

ska drömma om getingar





Övriga genrer av ~musik~
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-02-05 23:17



Bookmark and Share


    livräddaren
jag läääängtar också!:)
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

~musik~