Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill inte.


att sprätta bort dig

försöker kladda över dig
med en överstrykningspenna
men du finns kvar
i mig
överallt
hur jag än
stryker över dig

du är för
invävd i mitt liv
fastsydd i min hud
jag vill sprätta bort
dina andetag
i mitt öra

men min hand gråter
efter någon som kan värma
kanske är det du
kanske inte
men du finns närmast
till hands
att sakna

men vi är ingenting längre




Fri vers av livräddaren
Läst 965 gånger
Publicerad 2005-09-26 09:46



Bookmark and Share


    mellanmål
"jag vill sprätta bort din andetag i mitt öra" är ord som gör mig mållös. Fantastiskt skrivet!
2006-07-17

    ~musik~
Underbart, visst är det härligt när man läser någon som bara säger Klick det här tycker jag om. Favorit!
2006-01-19

  kärleksbarn
åh vad bra! beskriver precis! denna blir favoritmärkt!
2005-11-14

    Flogging Elly
i feal you
2005-10-08

    äpple
åååh vad fint du skriver. läste flera av dina texter, det mesta är jättebra. mycket duktigt! :)
2005-10-05

  oprivat
shiiiet;) maaaen you're on fire! detta var lätt din bästa dikt! mycket stolt över dig älskade<3
2005-09-26

    vilsen
gumman ! kände att du skulle skriva in ngt idag, så jag har bara väntat ! fastsydd i min hud, kladda över dig med en överstrykningspenna, bara ett par exempel på vad som gör denna dikt oemotståndlig ! du äger ! jag finns här för dig om du vill prata (och annars med) för alltid ! älskar dig min tusensköna !
2005-09-26

  madinsane
*kramar om*

du skriver med sådan glöd igen.
fast med en övertrykningspenna, markerar man väl..?

det finns flera saker att plocka ut i denna, saker som sticker ut.

exempelvis;

'jag vill sprätta bort
dina andetag
i mitt öra'

talar till mitt makabra jag..

och

'du finns närmast
till hands
att sakna'

är enkelt och bra.
2005-09-26
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren