Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara massa babbel


jag vill om du vill

ena sekunden tänker jag att
det kvittar
bara jag får hålla om någon
men nästa sekund
kommer jag på mig själv att
egentligen bara vilja
hålla om dig
eller om jag ska vara helt ärlig
så vill jag att du ska hålla om mig
och stryka bort gammal skit
från mina kinder

han,den gamle spökar inte längre
och jag har famnen öppen
om du vill hoppa in i mitt liv
och kära ner dig
tillsammans med mig


jag vill
om du vill




Fri vers av livräddaren
Läst 1297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-13 12:52



Bookmark and Share


    crapcat
åh
du är helt underbar
jag ska läsa alla dina dikter någon dag
men så länge; applåd!
2007-10-05

  prins ida
jag kommer på mig själv med att läsa fel hela tiden. mina ögon på titeln såg "jag vill att du vill". en ögonens lapsus kanske.
2006-11-11

    skrutten
jättebra dikt:)
stämmer precis in på hur jag känner just nu...
2006-10-25

  förbjudna blommor
det här är en sådan dikt som man själv
vill att man ska kunna skriva,
underbart!
bokmärker den även.
2006-08-06

  m!g
Passa dig för ditt bara babbel var mina känslor och antagligen likt dina ;P
Och får man ord på känslor så är det BRA :D
uj, den fastnade.
2006-08-04

    vilsen
älskling. allt är som vanligt igen, har bosatt mig framför datorn för att läsa och beundra ännu en text av dig. och bra var den med. otroligt bra, en text som förtjänar en bättre, tyngre förklaring än "bara babbel" för dig, i dina tankar, är det kanske bara babbel, (för att allt känns så långt bort) men för oss som läser, är det en fulländad dikt !
jag älskar dig (L)
2006-07-30

  Ylva Petterson
Sitter här med min dotter i knäet och läser din vackra dikt. Gillar denna skarpt! Får nästan tårar i ögonen, det är som om du tagit orden ur min mun... Denna bokmärker jag!
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren