Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa saker är sköna att få ut sig.


du finns inte i mitt liv längre.punkt slut.

Hej älskling



minns du mig?

det var till mig du sa:
jag älskar dig också
ibland
utan att egentligen mena det

om det gjorde ont att veta att du inte tyckte om mig lika mycket som jag tyckte om dig?
alltid.



ibland önskar jag
att jag ställt dig mot väggen
tvingat dig att öppna dig
fått dig att inse
hur satans ont
din tystnad gjorde
hur din kyla
fick mig att smälta
till den lilla pöl
du redan stod och trampade i




hur kan du ens tro att mina ord handlar om dig!?



du är så jävla stolt
så otroligt patetisk
att du inte ens vågar säga hej
det är skrattretande
hur du fortfarande
försöker provocera mig
försöker såra mig
sorry, men det funkar inte



inse:jag saknar inte DIG,jag saknar kärleken
och du gav mig fan heller ingen kärlek

ALDRIG ska du få komma nära mig igen
ha ett bra liv




Fri vers av livräddaren
Läst 1092 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-06 22:38



Bookmark and Share


  Louise. J
Starkt!
U go girl!
2007-12-31

  oprivat
FAN, vad bra tjejen. instämmer verkligen helt. du behöver inte honom för du förtjänar en såå mycket bättre kille, som ger dig den kärlek du förtjänar! kan ju också säga att jag verkligen känner igen mig i det där med hejandet... I love you<3
2006-06-12

    vilsen
O JA ! det är rätta takter tjejen :D härligt att du provar på olika sätt att skriva, och att uttrycka ! kär i kärleken som aldrig kom ? det är vi fler som är !
2006-06-12

    BrokenHearted
U GO GIRL!!!!!!!!!!!!!! hahah, det är bra tjejen :-)
såå ska han tas..tro aldrig att du är värd sånt skit!

go go go!
du kommer dit snart...:) inte långt kvar nu
kämpa på
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren