Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Hanna =)


att bara finnas med dig

det är så härligt
att bara finnas till
bredvid dig
för du utstrålar
en så skön värme
som alltid får mig
att skratta




Fri vers av livräddaren
Läst 1104 gånger
Publicerad 2006-05-18 20:58



Bookmark and Share


    skrutten
åh maggi! nu blev jag nästan rörd... underbara du!<3
2006-10-26

    vilsen
åh, älskade älskade hanna ! de orden passar in perfekt på henne !
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren