Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beröring


så många händer som rört en
utan att egentligen beröra


dina händer
berörde mig
djupare
än någon
någonsin
gjort




Fri vers av livräddaren
Läst 1122 gånger
Publicerad 2006-05-28 17:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
men.så otroligt underbart sant.
du är underbart bra.
2006-12-25

    inmeddiginålsögatkamel
jätte jätte jätte jätte bra!! :)
2006-10-08

    BrokenHearted
enkelt och solskensklart :) lovely
2006-06-12

  Propella
Enkelt och vackert. Det kursiva ger en perfekt balans till resten av texten. Super!
2006-05-29

    vilsen
så enkelt ! så underbart ! få ord, men en sådan tyngd sen ! härligt att du är tillbaks :D
2006-05-29

  Markattan
Enkelt och klockrent om beröring och verklig beröring. Bra förmedlat.
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren