Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 80 (Kom igen!)

 

Kom igen

Det är bara att

komma igen

 

Att tömma sig

att ta slut

och sedan

ladda på nytt

Att andas in

ny luft

 

Att komma igen

är tungt

när man har lagt på

alla kol

och

grillglöden

har falnat

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-11 23:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och vart är du på väg då?
2012-07-11

    ej medlem längre
och vart är du på väg då?
2012-07-11

    ej medlem längre
och vart är du på väg då?
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström