Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mkt kort dikt om tankar som jag kände, för mina problem


Svåra tider

Det är svårt att tvivla på ett liv som inte finns, ett liv som jag minns

Det är svårt att förlåta en olöst gåta, jag får det att låta som om jag vet,
din hemlighet.

Det är svårt att svara på fråga som inte ställs, jag tappar all päls




Fri vers av deep-K
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-02-05 23:22



Bookmark and Share


  Saramaria79
bra m ett lagom sting humor!
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

deep-K