Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peace and harmony

Himmeln målade den lilla viken rosa

En and lyfte från vassen, man kunde se vingslagen mot horrisonten

En pojke stod och kastade macka, hans rekord var fyra dunsar och en sväng

- Mat, ropade hans moder, och han sprang barfota uppför grusvägen

En grillad abborre var serverad, morgonsummen

Klockan närmade sig ännu ett oväsentligt klockslag, pojken hade ju sommarlov,

Varför bry sig om det?




Fri vers av deep-K
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-03-15 18:13



Bookmark and Share


  Saramaria79
Åh så härligt!!

Sommar!!
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

deep-K