Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om en man som inte har det så lätt. Hans flickvän har missförstått honom och skäller nu på honom. Han är helt bortkopplad. Polisen angriper och mannen sätts i fängelse


I en annan värld - kvällsgrälet

Dina ögon är som fullmånar

Dina tårar är som regnet vi gömde oss från när vi var små

Dina läppar är som ett bad av olivmjölk

Dina föräldrars skrik är som ljuv musik

Dina slag på min kind är som smekningar

Dina argument är som en fiol i mina öron

Handklovarna som sätts runt mina händer av polisen är som de vackraste armband av blommor




Fri vers av deep-K
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-03-17 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deep-K