Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordens boll

Ska jag rätta mig efter dig för att ett förhållande ska fungera?

Ska jag rätta mig efter alla andra för att jorden inte ska krackelera?


En kompromiss, snälla

Lite åt båda hållen

Varför fortsätta hälla het olja uppifrån istället för att kasta bollen? Genmenskapens boll som flyter i havet, utan att bli upplockad, flyter i havet av odska

Varför flyta där, när den kan sväva i lycka? Ta bara bollen och kasta!




Fri vers av deep-K
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-03-14 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deep-K