Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




KANSKE

  

kanske var det bara det

att det var en vanlig dröm

en sådan där som är så verklig

så när man vaknar tror man

att allt man drömt har hänt

 

 

anits 11 juli 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-12 00:06



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Vem vet ;.)
/kram
2012-07-15

  ResenärGenomLivet VIP
Precis vad min dotter sa till mej idag, om en mardröm hon hade i natt...
2012-07-12

  Eva Helene VIP
Fint i ord och bild!
2012-07-12

  ULJO
Inte ovanligt att nattsömnen får ett sådant scenario.
2012-07-12

    ej medlem längre
Händer mig också, starx man vaknar...
2012-07-12

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP