Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bluesdöd


orden har ju ingen mening mer för

du trampade bara rakt genom gitarren
och dödade bluesen

insikten är så smärtsam att jag inte orkar den
inte kan hitta orden för den inte vill se den

i ögonen riktigt

du trampade bara rakt genom gitarren
och dödade bluesen

och jag blev ett fucking q




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-12 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP