Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förljugen Sanning

Hur kan jag se sanningen om jag själv är förljugen?
Hur vet jag när jag har insett hur det verkligen ÄR, om jag inte känner mig själv?

Vad kan jag luta mig mot
Åt vilket håll ska jag titta
På vilken mark ska jag stå

Vad behöver jag förstå
Vem behöver jag förlåta
Hur svårt kan det vara

att nå till den platå, som krävs för att verkligen se sanningen


Behöver jag DIN tanke och känsla också för att få ett sammanhang?
Eller räcker det med det jag själv upplever?


Men om jag är förljugen, hur går det då?

Om alla är förljugna finns det ingen sanning då?


Hmmm

















Fri vers av LeAgera
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-12 15:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den som ser sig själv som god är förljugen.
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

LeAgera