Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aaaaAAAAaaaatjhooooooo

aaaaAAAAaaaatjhooooooo!!!


Oj jag är visst allergisk mot;

plågsamma djurförsök

plågsam arbetslöshet

plågsam skolgång

plågsam vård

plågsam ålderdom

plågsam barndom

plågsam vardag

plågsam smärta

plågsam kärlek

plågsam mobbing

plågsam stalking

plågsam död



Måste nog kila ner till nåt apotek och köpa allergimedicin......






Fri vers (Modernistisk dikt) av LeAgera
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-04 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeAgera