Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rönnbär goda





Blickar ut mot trädet och ser bär som
lyser mot mig läckert röda.

Vore jag fågel
skulle jag flyga dit direkt och tugga i mig så mycket jag orkar.

Vore jag konstnär
skulle jag ta fram stativet och måla av det vackra.

Vore jag modig skulle jag göra både ock....

Men då jag är feg
tittar jag istället på håll, och konstaterar att rönnbären är vackra och ser goda ut

röda läckra i klasar bland gröna grenar

vackert för dem som vågar




Fri vers (Modernistisk dikt) av LeAgera
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-12 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeAgera