Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina pojkar små





Vad är

Kärlek,
oro,
omtanke,
styrka,
närhet

.................utan dig

Vad är jag


.................utan dig


Ingenting

...................................hälsningar från mamma


ordförande i din fanclub





Fri vers (Modernistisk dikt) av LeAgera
Läst 315 gånger
Publicerad 2013-10-13 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeAgera