Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur svårt kan det va´

Jag är så trött på klumpen som kallas samhällets människor
Vem bryr sig, egentligen?
Ingen verkar det som
Alla bara tänker på sig och sitt

Iallafall dom som har allt

Usch

De som är på samhällets botten utan bostad, utan pengar, utan stöd
De finns för varandra
De ser varandra
De delar med sig till varandra

Framförallt ser de varandra, vilket är mer än vad samhällets människor gör, de som har allt, för det finns något som de INTE har ändå...och det är EMPATI




Fri vers (Modernistisk dikt) av LeAgera
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-29 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeAgera