Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lägg ner det där med att onanera sätt istället igång att fokusera på en dikt som kommer att dig traumatisera och som slutligen får dig att kapitulera


-Respektera mitt sätt att kommunicera-

Jag brukar ägna mig åt att spekulera
men i en jobbig situation så blir allt dock svårare att hantera
när tankarna själva skenar iväg bör man inte visualisera
det bästa vore om jag mina tankar kunde kanalisera

Jag är inte bra på att kommunicera
jag kan inte heller verbalisera
Jag är skitkass på att diskutera
men jag är bra på att ett + ett addera

jag tycker om att filosofera
men är sämre på att faktiskt agera
jag är grym på att med pennan notera
tur är det väl andå att man någon kan genera

alla verkar ju inte heller respektera
mitt liv, mina lagar, mina ord med mera
i min borg är det väl ändå jag som ska regera
därför borde jag bland mina vänner kanske inventera

jag skriver inte det här för att på något sätt dramatisera
utan jag vill faktiskt bara er alla infomera
om att livet är fullt av folk som vill inspektera
och även av folk som sina liv plötsligt tänker subtrahera

så vem ska jag först visitera
undrar vad jag hittar, kanske något att inhalera
eller varför inte en gammal fil att radera
hoppas på filen så att jag åter kan lära mig artikulera

så finns det nu någon som vill eller måste reagera
kanske kan jag till dig i så fall en rad delegera
hur som hellst så kan jag nog stoltsera
med att om du läst ända hit, är chansen stor att jag dig kan manipulera.















Bunden vers (Rim) av Mirrie
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-12 19:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
haha det kan du absolut, totalt, samt fullständigt.

Härlig text.
2012-07-30

  missy mastersom
jag skrattade hela texten igenom o sen en gång till, jag bara önskade att jag fick ur mig en av de meningarna, bara en!
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Mirrie
Mirrie