Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddad ifrån dig

Du kan inte skada henne längre
Hon är fri ifrån dig
Din kärlek till flaskan var större än till henne
Hon var tvungen att gömma sig ifrån dig
Du skulle vara hennes far men hon var livrädd för dig
Halva hennes uppväxt var hon gömd ifrån dig
Hon älskade dig och saknade dig
Men du var bara självisk och hatade henne
Vad hade ett litet nyfött barn gjort för ont? För att växa upp i ett hot?
För att ha en hemlig adress och vara gömd för dig?
Allt hon gör nu är att gråta för dig
För att hon la en sista ros på din kista
Och släppte en tår utav längtan
Hon ville bara hinna säga att hon älskade dig
Och att oavsett hur mycket du skadade henne så förlåter hon dig




Fri vers av Nikoh
Läst 192 gånger
Publicerad 2012-07-12 20:33



Bookmark and Share


    Pon
Otroligt bra skriven tycker jag, smärtsam, tung och den tog lite. Kände tyvärr igen delar även om föräldern det handlar om i mitt fall inte har gått ifrån mig. Starkt att dela med dig om det nu är egna erfarenheter. Annars också
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Nikoh