Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam på sopberget

Ensam på sopberget
Sjunker nästan ner
Det är som att jag stinker 
Men kan inte urskilja vad




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-12 20:58



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
tycker den var lysande
föreställer mig texter på poeter
matrester i kabul och gud vet va
du sjunker i varje fall inte, den här har multnad och blivit till gas
sedär hindenburg lyfter igen..
2012-07-12

  träsnidaren
Mycket fin var denna!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP