Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avkoppling

det är alltid lite skrämmande

med tystnaden

men jag försöker bli vän med den

sitter därför stilla på en parkbänk

känner doften av syren

i närheten

lång, långt bort

hör jag en porlande bäck

upplever stillheten

grunden för kreativitet

när jag blir ett

med naturen




Fri vers av Rise Little One
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-12 22:58



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Rader, som ger
en text att när
man läst
man ler...
Och önskar
att läsa mer...
2012-07-13

    Ken Cassel
Jätte bra, Thu! :))

Kunde inte ha skrivit det bättre själv

Kramar
2012-07-13

  ResenärGenomLivet VIP
Rogivande rader...
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One