Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Jag vill vandra

 

 

 

jag vill vandra genom skogen

vill minnas den välkända stigen

höra bäckens porlande vatten

stanna vid forsen lyssna till när

den dånar fram

 

nu är stigen borta, inga träd

finns kvar, skogen som en gång

var så vacker finns inte längre

allt är kalt ingen vacker syn

 

nu söker jag en ny skog, där

jag kan vandra, en ny stig där

jag kan känna naturens egna

dofter, höra fåglarnas sånger

 

en stig där mossan är mjuk

där mina trötta, värkande fötter

och ben kan få känna lättand

när jag trampar fram i den lena

mjuka mossan

 

anits 12 juli 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-13 00:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Att söka en ny stig - människans ständiga öde.
Mycket vacker dikt!
2012-07-18

  Ljusletaren
Du är en sann sökare på alla vis!
/kram
2012-07-15

  Lars Hedlin
En fin vandring!
2012-07-14

    maija tuori
Helt underbar ljuvligt text
2012-07-13

  Bibbi VIP
Tack för Dina fina tankar.
2012-07-13

  ResenärGenomLivet VIP
Att vandra i naturen ger lugn och ro. Hoppas att du hittar en ny skog att vandra i...
2012-07-13

  Eva Helene VIP
Här går jag gärna med dig!
2012-07-13

    Maria Malm
Ibland är man tvungen att leta reda på de nya stigarna, de nya möjligheterna, istället för att envist låta sig hållas kvar i gammal sorg.
2012-07-13

  Larz Gustafsson VIP
Tänker på "Lyckliga Gatan".
2012-07-13

    ej medlem längre
Det är ju ärsäsong snart...fint
2012-07-13

  ULJO
Underskön text och bild
2012-07-13

    Ken Cassel
Riktigt fint, Stina! :))

Kramar

Ken
2012-07-13

  Chawa VIP
Inget är som skogens väsen
ger kraft och skänker ro
Såren svider och gör ont
i alla.

Tack för din fina dikt!
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP