Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens törnekvist

 

Jag tronar på minnen

av dagar

då rosorna brann.

Och jag fick

tag i kärlekens fackla.

Hon var vacker

jag var ful,

enligt mig.

Hon kunde aldrig

se mig,

trodde jag.

Men en dag

såg hon på mig

men bara helt flyktigt.

Men jag hann

känna kärlekens törne

och blodet

blev ett

med min purpurmantel.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-13 00:44



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så fint...vemodigt...sorgset...på samma gång
2012-07-13

  anits VIP
Mycket vacker poesi
2012-07-13

  ULJO
Poetiskt alster som i allra högsta grad borde lyftas fram
2012-07-13

  Chawa VIP
Törnens ömma
känns länge
och läker långsamt...

Ljuvlig läsning!
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP