Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte som du tror


Ingenting är som du tror
för det är inte smärtan
i lämnandet som nästan
krossar mig

Det är mitt namn lagt
i hennes öra

Ja

Det är det som gör så ont
att det nästan bryter mig
för jag vet det ändrade allt

Och ändå

Kan jag inte låta bli
att hoppas för din skull
Att hon är ärlig
och säger som det är

Och jag?

Jag faller genom brunnen
som jag alltid gör
Kräks lite på vägen
Går sönder och pinglar
så försiktigt när jag
gör det





Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-13 07:09



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
å - 'pinglar' - lovely -
2012-07-13

    lenakarin
Fin text med tung insikt och "lagt i hennes öra" som en ny formulering!
Tyckte om denna!
Störde mig lite på "mens" som drog ned slutet lite, själv hade jag bytt mot "när" eftersom "pinglar" är perfekt men blir lite barnsligt tillsammans med "mens".
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP