Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Skåneland

Till Skåneland jag längtar

när Stockholmsluften

blir för tung.

Skåneland som har en sådan

stad med ett så poetiskt namn

Tittinte!

 

Till Skåneland jag längtar

med alla härliga människor

som där bor!

Chawa

och många till.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-13 13:19



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
De finns ett ställe som heter Norrland också...*ler*
2012-07-13

  Chawa VIP
Ja här trivs vi
och mår bra
i slättens, sandstrandens
och bokskogens
bördiga land! :)
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP