Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktaren

han vände sig sakta om
ansiktet skrek inombords

ytan blank och fin

i en glödande eld brann själen

han vände sitt ansikte mot väggen
ögonen letade
hittade ramen och dess motiv
motivet var diktatorn
motivet var han själv

friserad
utslätad
allvarlig
segerviss

men ändå svag
naken
tvivlande

han såg i spegeln
sig själv

clown




Fri vers av Wash-Able
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-13 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wash-Able