Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Film

Jag såg en film
den var konstig
men otrolig

efteråt var världen en annan

substantiv var sköna verb
en gammal ärgad staty i parken
blev solen
fönstret som stod och slog i vinden
blev en dörr

sorgen jag känt tidigare på kvällen
log jag glatt åt
en stund

sen glömde jag snart filmens innehåll

tårar trillade åter på min kind




Fri vers av Wash-Able
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-13 14:37



Bookmark and Share


  träsnidaren
Vacker fångat...gillar hur du bygger upp din text, i det här fallet kring en film, men allt vill säga mig något annat. Något fint!
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Wash-Able