Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diagnos

Parallellt med människor i andra salar
ställs diagnoser också på oss.

Vi ger varandra förväntansfulla blickar
men bedrägliga leenden hos överheten
förstärker förnuftets kranka klarsyn.

Genom vita rockar söker spotlights långsamt
över sängarna
söker
lyser
letar efter oss

En efter en ger vi upp
seglar in i hemlighetens lagun




Fri vers av Wash-Able
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-15 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wash-Able