Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig i längden


djupt nedlagd
i hudens allra finaste gömmor
försiktigt skimrande i andetagens darrning
skyggt gömt i de gröna
de som inte möter just nu
men som finner vägen förbi
finns hon kvar tilltuffsad tillplattad av sin egen dumhet
och sin hoppfulla tro på att det finns annat här i världen
än dörrar och blindhet
och så ler hon lite skevt åt sin egen dövhet
och lägger hjärtat sitt i handen och vaggar det ömt
och tänker
en dag kommer också hennes radar att fungera
och hon kan ju trots allt aldrig vara arg länge
hon är inte funtad så
inte ens pyttelite




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 438 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-13 18:20



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Fin titel till en längre text. Det blir i min läsning en spänning mellan orden och formen. Spännande.
2012-07-13

  Zachrisdotter
så mjukt doftande av kärleksfullhets
fingerfamlande mot leende kinder
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP