Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från februari 2011


I mitt hjärta


I mitt hjärta flyter massor av vilsna skepp
som aldrig når sin hamn

Likaså skriver jag oftast skitpoesi

Men det spelar ingen roll

Något växer

Något händer inom mig




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-15 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran