Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag älskar dig ....



för att jag inte kan annat

för att solen går i moln utan dig

för att evighets sekunder är för långa i din frånvaro

för att längtan ger mig mer


Och för att kärlek betyder att älska

eftersom kärlek är att lära sig gå, stå och bli stark

så älskar jag dig utom och innan

före och efter

dag och natt

alla stunder

hela tiden.

Precis då och så älskar jag dig mest.




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 646 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-12-29 10:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar!
2013-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket känslofullt...
2012-12-29

    Max Poisé
Oändlig avgrund med känslor, förmedlade vackert med stor portion längtan och ljus!
2012-12-29

  Federico Romano
Det är kärleken..
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran