Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväntat


påminn mig om varför jag kom
så att jag inte måste gå




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 445 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-15 16:12



Bookmark and Share


  Line W
fantastisk.
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP